Chatbox


Live Bitcoin Price

Saturday, June 18, 2011

4d2all Chart / Carta 4d2all 18.06.2011

4D Prediction Chart & Tips For Today ! Good Luck members & visitors !
Ok, continue with the story how I start 4D. I make long story short, I started at 4d2u.com a few years ago by chatting with some masters in there. After that we have our good times chatting everynight for the best tips and discuss about some methods together on looking for better choices of numbers to play. So at that time we mostly share our times there hapily but now, it's all messed up with selling software's, spams and flaming on each other. Many masters from there already didn't go back and some lost contact. There are some been bad too. This is what happen in 4d2u.com as you can see it by yourself. Anyway, have your best time today.
I'm on vacation ! Sunday, tips will be posted at 7am too but I wouldn't be active at facebook for this weekend ! Good Luck always !
Carta & Tips Prediksi 4D Untuk Hari Ini ! Semoga Bertuah kepada semua member & para pengunjung sekalian ! Cerita hari ini adalah cerita bagaimana saya bermula dengan 4D. Suatu hari, saya layari 4d2u.com untuk tengok result dan terjumpa forumnya, pastu tunggu pa lagi ? terus masuk dan chatting la bersama sifu yang ada di dalam. Kami selalu berchatting bersama pada tiap2 malam tapi sekarang dah tak ada lagi. 4d2u.com dah jadi macam "pasar" untuk spam, bergaduh dan menjual software 4D. Sifu2 semua pun dah menghilang dan ada juga yang hilang contact. You sendiri boleh tengok apa yang terjadi didalam 4d2u.com
Ohh.. ya.. minggu ini saya akan pergi bercuti, oleh sebab itu tak jadi la nak bagi tips dalam facebook untuk Ahad dan tak akan aktif. Semoga Bertuah selalu ! Untuk Ahad seperti biasa akan dipaparkan pada jam 7pagi.

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Followers